Avalon
Pla de Formació
en Gestió Associativa

Per a entitats no lucratives de l’àmbit de la cultura
Diagnòstic participatiu
10 i 11 de maig de 2010 • de 16 a 20 hores

Continguts teòrics
Mitjançant dinàmiques participatives, elaborarem un diagnòstic de les característiques estructurals de les entitats culturals sense ànim de lucre a mode de detectar les seves necessitats en gestió associativa i organització interna.

A partir d’aquest primer diagnòstic dissenyarem el Pla de formació entre totes les persones participants on es consensuarà les temàtiques dels cursos i la metodologia de treball.

El Pla de formació consistirà en cinc cursos d’una durada d’entre 12 i 16 hores que es programaran al llarg dels anys 2010/2011.

Els temes dels cursos versaran entorn la gestió associativa (recerca de finançament, gestió de projectes, comunicació externa, gestió de recursos humans, etc.)


A banda d'inscriu-re's per assistir a la sessió de diagnòsi, us agrairíem que omplíssiu l'enquesta que podeu veure en aquest enllaç.

A qui s’adreça:
Persones que treballen, de forma voluntària o en plantilla, a una entitat sense ànim de lucre de l’àmbit de la cultura.


Lloc:
Centre Cultural Casa Orlandai
C/ Jaume Piquet 23 (FGC estació Sarrià)Com inscriure’s:
Podeu enviar un correu a ale@avalon.cat o bé trucant al 93 412 16 64 (Avalon).
Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’entrada.
El nombre màxim de persones assistents és de 30.
Totes les formacions són gratuïtes.Amb la col·laboració:Avalon: Ronda Universitat 31, 5è 2a • 08007 Barcelona • T. 93 412 16 64 • avalon@avalon.catSi no veu correctament aquest e-mail cliqui aquí.

En cumplimient del què estableix l'artícle 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Avalon. D'aquesta manera, li informamem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició mitjançant escrit a Avalon. Per la seva comoditat, li oferim la possibilitat d'exercir els seus drets anteriorment mentadts mitjançant e-mail: avalon@avalon.cat o per correu ordinari a Avalon, Ronda Universitat 31, 5è 2a, 08007 de Barcelona.